bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop start volgende maand!

23 november 2023

De (voor)verkoop van Lauwendael – fase 1 komt steeds dichterbij: eind december start de voorverkoop en begin 2024 gaan de woningen definitief in verkoop!

Dit kun je verwachten
Zodra de voorverkoop in december start, staan de prijsindicaties, plattegronden en nieuwe woningimpressies op de projectwebsite. Zo kun je alvast bepalen naar welke woning(en) jouw voorkeur uitgaat. Geef je dit tijdens de voorverkoop door, dan heb je straks een streepje voor bij de woningtoewijzing!

Via deze website en de nieuwsbrief van Lauwendael hoor je wanneer de voorverkoop start. De voorverkoop duurt enkele weken, tot aan de definitieve verkoop die naar verwachting in februari 2024 begint. Dan staan alle verkoopstukken en woningprijzen online en kun jij je officieel inschrijven voor misschien wel jouw nieuwe droomwoning!

Het woningaanbod van Lauwendael – fase 1
Fase 1 van Lauwendael bestaat uit ruime twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen en riante vrijstaande woningen. De komende periode ontvang je meer informatie over de woningen van fase 1.

De volgende fase(s) van Lauwendael bevatten naast twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen ook tussenwoningen en hoekwoningen. In de loop van 2024 komt hierover meer informatie bekend.

Woonwensen-enquête
Zie jij jezelf al wonen in Lauwendael? Dan leren we jouw woonwensen graag beter kennen via een enquête. Klik op de button hieronder om de enquête in te vullen. Dit kost maximaal 5 minuten. Alvast bedankt voor jouw input!