bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop gestart: geef je woningvoorkeur door!

19 december 2023

De voorverkoop van Lauwendael – fase 1 is gestart! Je kunt vanaf nu jouw woningvoorkeuren doorgeven. Dit geeft je straks een streepje voor bij de woningtoewijzing.

Voorverkoop: welke woningen hebben jouw voorkeur?
Op de aanbodpagina zie je de prijsbandbreedtes en nieuwe woninginformatie. Zo kun je bepalen welke woningen passen bij jouw wensen en budget. Klik je op een woningtype, dan kun je via de button ‘Voorkeur doorgeven’ jouw favoriete bouwnummer(s) selecteren en doorgeven.

Bij de start van de verkoop – in februari 2024 - staan de bouwnummers die je hebt doorgegeven tijdens de voorverkoop al klaar op het inschrijfformulier in de accountomgeving. Je kunt jouw voorkeuren natuurlijk nog aanpassen voordat je de inschrijving definitief indient.

Jouw financiële mogelijkheden helder
De voorverkoop geeft je de mogelijkheid om alvast te oriënteren op je financieringsmogelijkheden. Zoals beschreven in dit artikel: de aankoop van een energieneutrale woning zoals bij Lauwendael biedt je veel extra leencapaciteit! Je kunt een financiële check aanvragen bij een bank of hypotheekadviseur van jouw keuze. Zo weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn. De financiële check kun je straks bij start verkoop in februari 2024 uploaden bij je inschrijving. Net als het doorgeven van jouw voorkeuren zorgt dit voor een streepje voor bij de toewijzing!

Klik hieronder om direct een financiële check aan te vragen bij LIV Hypotheken & Verzekeringen.

Voordelen financiële check
> Jouw mogelijkheden helder
> Streepje voor bij woningtoewijzing
> Soepele financiering van je nieuwe woning

Financieringsbelofte aanvragen