bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start volgende week | Rijwoningen ook in verkoop

25 januari 2024

Volgende week donderdag 1 februari om 12.00 uur is het zover: dan start de verkoop van Lauwendael – fase 1! We organiseren die avond ook een verkoop-event in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen.

Voorkeuren doorgeven
Je kun tot aan de start verkoop 1 februari via de aanbodpagina jouw woningvoorkeuren doorgeven voor de twee-onder-een-kapwoningen (standaard, XL en levensloopbestendig) en de vrijstaande woningen. Selecteer via de button ‘Voorkeur doorgeven’ jouw favoriete bouwnummer(s) en geef deze door. Dit geeft je straks bij de woningtoewijzing een streepje voor ten opzichte van inschrijvers die dit niet hebben gedaan.

Voor de 8 vrijstaande woningen aan de Zandstraat zijn de verkoopstukken al gereed, wat betekent dat voor deze woningen de verkoopgesprekken met geïnteresseerden al lopen. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat voor deze woningen: geef je voorkeur door via de aanbodpagina.

Rijwoningen ook 1 februari in verkoop
Naast de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen gaan 1 februari ook de 14 rijwoningen in verkoop! Heb jij interesse in dit woningtype, dan kun je hier tijdens het verkoop-event van 1 februari meer over te weten komen.

Hieronder zie je alvast een sneak-preview van de prachtige rijwoningen, die zijn onderverdeeld in:

- 12 tussenwoningen (ca. 85 m2 woonoppervlak);
- 2 hoekwoningen met dwarskap (ca. 123 m2 woonoppervlak).


Avondimpressie rijwoningen, fraai uitkijkend over de groene wijk

Start verkoop en verkoop-event in LIV
Zodra 1 februari om 12.00 uur de verkoop start, kun je op de projectwebsite alle verkoopinformatie bekijken, jouw favoriete woningen bepalen en je online inschrijven.

Tijdens het verkoop-event donderdagavond 1 februari in Woonbelevingscentrum LIV zal in 2 tijdvakken een presentatie worden gegeven door de ontwikkelaar, hypotheekadviseur en de notaris. De makelaars zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden en je kunt rondkijken in de inspiratiewoningen op ware grootte.

Kom jij ook langs? Meld je hieronder aan via je accountomgeving (inloggen nodig) en kies het tijdvak van jouw voorkeur: 19.00 – 19.45 of 19.50 – 20.35 uur.

Aanmelden verkoop-event