bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Lauwendael - fase 2 is in verkoop: schrijf je in!

6 juni 2024

Het is zover: de prachtige, energieneutrale woningen van Lauwendael – fase 2 zijn in verkoop! Schrijf je snel in op jouw favoriete twee-onder-een-kapwoning, levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoning of vrijstaande woning.

Eenvoudig online inschrijven
Op de aanbodpagina kun je alle woninginformatie bekijken: van de VON-prijzen en de woningkenmerken tot de impressies. Op de downloadpagina vind je onder meer de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure en de koperskeuzelijsten waarmee je de woning naar jouw smaak kunt aanpassen.

Weet je zeker op welke woning(en) jij je wilt inschrijven? Dan ga je in de accountomgeving naar ‘Online inschrijven' en vul je de gegevens in. Als je een financiële check of verklaring ‘aankoop uit eigen vermogen’ hebt, dan kun je deze uploaden bij stap 4: Financieel. Op deze pagina lees je meer over deze documenten.

Na het digitaal ondertekenen en indienen van de inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Vanaf dan maak je kans op een woning! De inschrijfperiode loopt tot zondag 16 juni om 23.59 uur, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Toewijzing
Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je binnen enkele dagen of er een woning aan jou is toegewezen.

We zien je inschrijving graag tegemoet. Wie weet ben jij straks één van de gelukkige nieuwe bewoners van Lauwendael!

Bekijk het aanbod