bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Lauwendael - fase 1: volgende week woensdag in voorverkoop

14 december 2023

Het is bijna zover: volgende week woensdag 20 december om 12.00 uur start de voorverkoop van Lauwendael – fase 1! Vanaf dan kun je jouw woningvoorkeuren alvast online doorgeven.

Over de voorverkoop
Naast de prijsbandbreedtes, woninginformatie en nieuwe impressies kun je vanaf volgende week woensdag ook de kavelkaart bekijken. Hierop zie je de ligging van de 32 woningen van fase 1, de situering van de tuinen en de ruimtelijk opgezette wijk. Geef jij tijdens de voorverkoop jouw woningvoorkeur door, dan heb je een streepje voor bij de toewijzing ten opzichte van inschrijvers die dit niet hebben gedaan.

Start verkoop: februari 2024
Je kunt jouw voorkeuren doorgegeven tot aan de officiële start verkoop in februari 2024. Binnenkort kunnen we de definitieve start verkoopdatum bekendmaken. Vanaf dan staat alle verkoopinformatie online en kun jij je inschrijven voor misschien wel jouw nieuwe droomwoning in Beneden-Leeuwen!

Energieneutrale woningen
De woningen van Lauwendael zijn duurzamer dan de meeste nieuwbouwwoningen, namelijk energieneutraal! Dit is niet alleen goed voor het milieu en je energienota, maar het biedt ook extra leenmogelijkheden voor hypotheekaanvragen vanaf 1 januari 2024. De maximale leencapaciteit wordt namelijk gekoppeld aan het energielabel. Bij een energieneutrale woning gaat dit al snel om een extra leencapaciteit van € 30.000,- tot wel € 50.000,-. Energieneutraal wonen in Lauwendael wordt zo extra aantrekkelijk en bereikbaar!

We hebben de belangrijkste hypothecaire veranderingen per 2024 voor je op een rij gezet, klik hieronder om het artikel te lezen. Bij een hypotheekadviseur – zoals LIV Hypotheken & Verzekeringen – kun je advies en informatie inwinnen over jouw mogelijkheden.

Dit verandert er voor jouw hypotheek