bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Lauwendael - fase 1 is in verkoop: schrijf je in!

1 februari 2024

Het is zover: de prachtige, energieneutrale woningen van Lauwendael – fase 1 zijn in verkoop. Schrijf je snel in op jouw favoriete woning(en)!

Eenvoudig online inschrijven
Bekijk op de aanbodpagina de woninginformatie: van de VON-prijzen en de woningkenmerken tot de impressies. Op de downloadpagina vind je onder meer de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure en de koperskeuzelijsten waarmee je de woning naar jouw smaak kunt aanpassen.

Weet je op welke woning(en) jij je wilt inschrijven? Dan ga je in de accountomgeving naar ‘Online inschrijven' en vul je de gegevens in. Heb jij jouw woningvoorkeur al tijdens de voorverkoop doorgegeven, dan staan deze al gereed. Je kunt jouw voorkeuren nog aanpassen naar wens. Als je een financiële check of een verklaring ‘aankoop uit eigen vermogen’ hebt, dan kun je deze uploaden bij stap 4: Financieel.

Na het digitaal ondertekenen en indienen van jouw inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Vanaf dan maak je kans op een woning! De inschrijfperiode loopt tot donderdag 8 februari 23.59 uur, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Toewijzing van de woningen
Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je vanaf vrijdag 9 februari of er een woning aan jou is toegewezen. Is dat het geval, dan plant de makelaar een verkoopgesprek met je in. Tijdens dit gesprek ontvang je meer informatie over de woningen en het verdere proces.

We zien je inschrijving graag tegemoet. Wie weet ben jij straks één van de gelukkige nieuwe bewoners van Lauwendael!

Naar het woningaanbod!