bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Lauwendael - fase 1: begin 2024 in verkoop!

26 oktober 2023

In dit artikel lees je over de status en planning van nieuwbouwproject Lauwendael in Beneden-Leeuwen. De verkoop start al snel: naar verwachting begin 2024!

Gevarieerd woningaanbod
Lauwendael ligt centraal in Beneden-Leeuwen, ten zuiden van de Zandstraat. Hier worden leegstaande bedrijfsgebouwen en een voormalig voetbalveld herontwikkeld naar een duurzame nieuwe woonwijk. Je woont hier met het prachtige weidse polderlandschap naast je voordeur én de voorzieningen van Beneden-Leeuwen dichtbij.

Met Lauwendael komen er in totaal 68 luxe koopwoningen bij: van ruime twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen tot riante vrijstaande woningen. De woningen gaan in 2 fasen in verkoop. De eerste fase van Lauwendael bestaat uit 32 koopwoningen:

  • 16 twee-onder-een-kapwoningen;
  • 6 levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen – met slaapkamer en badkamer op de begane grond;
  • 10 vrijstaande woningen.

Voorverkoop december 2023 | Verkoop begin 2024
De planning is om in december te starten met de voorverkoop van Lauwendael – fase 1. Tijdens de voorverkoop kun je via de projectwebsite alvast jouw favoriete woning(en) doorgeven.* Omdat bij de voorverkoop de prijsbandbreedtes en woningimpressies online staan, kun je alvast bekijken welke woningen het best passen bij jouw wensen en budget.

* Goed om te weten: als je bij de voorverkoop jouw woningvoorkeuren doorgeeft, dan heb je straks een streepje voor bij de woningtoewijzing.

De officiële verkoop van Lauwendael – fase 1 start begin 2024. Vanaf dan kun jij je definitief inschrijven voor een woning. De komende periode ontvang je meer informatie over het project, de woningen en het inschrijf- en toewijzingsproces.

WoonEvent: a.s. zaterdag in Woonbelevingscentrum LIV
Het WoonEvent biedt jou een unieke kans om meer te weten te komen over ruim 50 prachtige nieuwbouwprojecten in de regio, waaronder Lauwendael! De projectontwikkelaars en makelaars staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Loop samen door de inspiratiewoningen, of ontdek hoe de financiering van een nieuwbouwwoning werkt tijdens een van de presentaties om 11.45, 12.30 en 13.45 uur.

We kijken ernaar uit om je zaterdag te verwelkomen! Aanmelden is niet nodig. Meer informatie over het event? Klik hier.

Datum: zaterdag 28 oktober | 11.00 – 15.00 uur (vrije inloop)
Locatie: LIV Woonbelevingscentrum | Verlengde Energieweg 50, 6541 XX Nijmegen