bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Doe jij al mee aan de voorverkoop? Start verkoop: 1 februari!

9 januari 2024

Heb jij je woningvoorkeuren al doorgegeven? Handig om te doen, want dit biedt straks bij de toewijzing van de woningen een streepje voor!

Je kunt jouw voorkeuren doorgeven tot aan de definitieve start verkoop: donderdag 1 februari om 12.00 uur. Vanaf dan zijn alle verkoopstukken gereed en kun jij je definitief inschrijven.*

* Voor de 8 vrijstaande woningen aan de Zandstraat zijn de verkoopstukken al gereed, wat betekent dat voor deze woningen de verkoopgesprekken met geïnteresseerden al lopen.

Voorverkoop: geef je woningvoorkeur door
Je ziet op de aanbodpagina de 32 woningen van Lauwendael – fase 1, met riante twee-onder-een-kapwoningen (regulier, XL en levensloopbestendig) en royale vrijstaande woningen. Door op een woningtype te klikken zie je meer informatie en via de button ‘Voorkeur doorgeven’ kun je jouw favoriete bouwnummer(s) selecteren en doorgeven.

Financieren van een woning
Met ingang van dit jaar kun je bij de aankoop van een duurzame woning extra lenen. En de woningen van Lauwendael zijn bijzonder duurzaam, namelijk energieneutraal! Bij een energieneutrale woning kun je rekenen op een extra leencapaciteit van € 30.000,- tot wel € 50.000,-. Energieneutraal wonen in Lauwendael wordt zo extra aantrekkelijk en bereikbaar.

In dit artikel lees je meer over de financiële wijzigingen per 2024 en de extra mogelijkheden bij aankoop van een duurzame woning.

Wil je precies weten wat er voor jou mogelijk is, dan kun je een financiële check aanvragen. Door deze check straks bij de start verkoop te uploaden bij je inschrijving, vergroot je jouw kansen bij toewijzing. De check biedt namelijk zowel jou als ons de zekerheid dat je de woning kunt financieren.

Klik hieronder om direct een financiële check aan te vragen bij LIV Hypotheken & Verzekeringen.

Financieringsbelofte aanvragen