bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bijna alle woningen onder optie | Inschrijven reservelijst

15 februari 2024

Na een succesvolle inschrijfperiode staan bijna alle woningen van Lauwendael – fase 1 onder optie.

Inschrijvers die een woning toegewezen hebben gekregen, hebben dit van de makelaar gehoord. Overige inschrijvers staan op de reservelijst en worden benaderd door de makelaar als er een woning van hun voorkeur beschikbaar komt.

Inschrijven woningen onder optie
Heb jij interesse in een woning van Lauwendael – fase 1 die onder optie staat, maar heb je je niet ingeschreven?* Via de accountomgeving is het mogelijk om je in te schrijven voor de reservelijst voor de woning(en) van jouw voorkeur. Als er een optie op een woning vervalt, dan wordt de woning toegewezen aan de eerstvolgende kandidaat op de reservelijst.

* Heb jij je je al met/via je partner ingeschreven, maar is er geen woning aan jou toegewezen? Dan sta je automatisch op de reservelijst voor de woning(en) van jouw voorkeur en hoef je dus niets te doen.

Inschrijven beschikbare woningen
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, waar jij je via de accountomgeving voor kunt inschrijven. Je hoort vervolgens snel of er een optie aan je kan worden toegewezen!

Twee-onder-een-kapwoning XL (bnr. 22). Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning heeft door de dwarskap extra veel woonoppervlak en een schitterende uitstraling. VON-prijs: € 562.000,-

Vrijstaande woning Zandstraat (bnr. 63). Zie jij jezelf al wonen en genieten van alle ruimte in deze vrijstaande woning? De woning ligt aan de Zandstraat en past qua uitstraling goed bij de overige woningen aan deze straat. VON-prijs: € 705.000,-

Bekijk het woningaanbod