bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

1 februari: start verkoop + verkoopevent in LIV

16 januari 2024

De start verkoop van Lauwendael – fase 1 komt dichtbij: donderdag 1 februari om 12.00 uur gaan de prachtige, energieneutrale woningen in verkoop!

Die avond organiseren we ook een start verkoopevenement in Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen. Hier kun jij je uitgebreid laten informeren over de woningen en het aankoopproces. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je straks vol vertrouwen inschrijven op jouw favoriete woning(en). Kom jij ook? Hieronder lees je meer en kun jij je aanmelden.

Voorkeuren doorgeven
Tot aan de start verkoop 1 februari kun je via de aanbodpagina jouw woningvoorkeuren doorgeven. Klik je op een woningtype, dan zie je meer informatie en kun je via de button ‘Voorkeur doorgeven’ jouw favoriete bouwnummer(s) selecteren en doorgeven. Dit geeft je straks bij de woningtoewijzing een streepje voor ten opzichte van inschrijvers die dit niet hebben gedaan.

Voor de 8 vrijstaande woningen aan de Zandstraat zijn de verkoopstukken al gereed, wat betekent dat voor deze woningen de verkoopgesprekken met geïnteresseerden al lopen.

Start verkoop + verkoopevent in LIV
Vanaf de start verkoop 1 februari om 12.00 uur kun je op deze website alle verkoopinformatie bekijken, jouw favoriete woningen bepalen en je online inschrijven.

Wil jij je persoonlijk laten informeren over dit mooie project, dan ben je donderdagavond 1 februari van harte welkom bij het verkoopevenement in Woonbelevingscentrum LIV (Verlengde Energieweg 50 te Nijmegen). In 2 tijdvakken zal een presentatie worden gegeven door de ontwikkelaar, hypotheekadviseur en de notaris. Ook kun je in de unieke showroom van LIV 4 inspiratiewoningen op ware grootte bekijken en zijn de makelaars aanwezig om je vragen te beantwoorden. Na afloop kun je de verkoopbrochure en -tekeningen meenemen om thuis nog eens rustig door te nemen.

Meld je hieronder snel aan via de accountomgeving en kies het tijdvak van jouw voorkeur: 19.00 – 19.45 of 19.50 – 20.35 uur.

Aanmelden verkoopevent